Social

Tânăr din Alba decedat în Sibiu, după ce i s-ar fi făcut rău într-un autoturism

Fotografie de arhivă

Un tânăr de 23 de ani din județul Alba a decedat joi seara, după ce i s-ar fi făcut rău în timp ce se afla într-un autoturism, pe o stradă din Sibiu.

„SAJ Sibiu a primit ieri seara, în jurul orei 23,00, un apel prin 112 care informa că un bărbat de 23 ani se află în stare de inconștiență într-un autoturism pe B-dul Vasile Milea. Șoferul apelant a fost sfătuit să oprească mașina în parcarea de la Teatru”, informează vineri Serviciul de Ambulanță (SAJ) Sibiu.

La scurt timp a sosit o ambulanță SAJ și a găsit în mașină, pe locul din dreapta față, un bărbat inconștient, aflat în stop cardio-respirator.

Împreună cu al doilea echipaj sosit au început manevrele de resuscitare și au continuat aproximativ 50 de minute.

„Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor aplicate și a fost declarat decedat. A fost anunțată Poliția în vederea cercetărilor specifice”, precizează reprezentanții SAJ.

Potrivit IPJ Sibiu, din primele informații obținute de către polițiști a rezultat faptul că tânărului i s-ar fi făcut rău în timp ce se afla într-un autoturism, nefiind constatate urme de violență.

„La data de 23 septembrie, în jurul orei 23,00, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată despre faptul că, pe Bulevardul Corneliu Coposu, în apropierea intersecției cu strada Berăriei, pe carosabil, se află o persoană decedată. La locul indicat polițiștii au identificat un tânăr în vârstă de 23 de ani, din județul Alba, decedat, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de către un echipaj medical”, arată IPJ Sibiu.

Trupul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor exacte care au dus la deces.

Polițiștii sibieni au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.