Social

Un boxer de la CS Unirea Alba Iulia a cucerit „Centura Păltiniș”

Pugiliștii Clubului Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia au obținut performanțe deosebite la competiția „Centura Păltiniș” la box, desfășurată în perioada 24-25 septembrie 2021, la Sibiu.

Un sportiv a cucerit premiul cel mare, „Centura Păltiniș”, reprezentând locul I, iar alți 3 pugiliști au obținut câte o medalie de argint. Pugiliștii sunt pregătiți de antrenorul emerit Nicolae Paștiu.

„Tinerii noștri sportivi confirmă, din nou, la „Centura Păltiniș”, o competiție cu tradiție. Boxul este un sport pentru cei curajoși, care se practică de la vârste fragede. Sacrificiile pentru cei care vor performanță nu sunt tocmai puține, iar talentul trebuie însoțit obligatoriu de multă muncă. Îi felicit pe sportivi și pe antrenor pentru rezultatele obținute”, a spus Corneliu Mureșan, director CS Unirea Alba Iulia.

CS Unirea Alba Iulia, instituție publică subordonată Ministerului Tineretului și Sportului, are nouă ramuri sportive active: atletism, powerlifting, haltere, orientare, box, judo, culturism, tenis de masă și taekwondo (ultima secție înființată). Obiectul principal de activitate este obținerea performanțelor sportive: selecția, pregătirea, participarea la competiții interne și internaționale, respectiv câștigare de medalii pe plan național și internațional.

Rezultate obținute de sportivii de la CS Unirea Alba Iulia

Cadeți
Drăgoi Viorel Raul (cat. 36 kg)Locul I
Bîrsan Gabriel (cat. 42 kg)Locul II
Juniori
Cutean Ovidiu Darius (cat. 70 kg)Locul II
Tineret
Lupșan Mădălin Daniel (cat. 54 kg)Locul II

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.