Politică

Cum îi calma „Music Man” accesele de furie îngrozitoare ale fostului președinte Donald Trump

O fostă purtătoare de cuvânt a Casei Albe din timpul administrației lui Donald Trump a descris într-o carte accesele de furie „îngrozitoare” ale fostului președinte, care nu se calma decât punând să i se difuzeze fragmente din muzica lui preferată, potrivit unor pasaje din carte publicate marți de presa americană, informează AFP.

Într-o carte intitulată „I’ll Take Your Questions Now”, Stephanie Grisham – care nu a susținut niciodată conferințe de presă zilnice în fața jurnaliștilor la Casa Albă – îl descrie pe Donald Trump ca fiind mincinos, prefăcut și misogin.

Purtătoare de cuvânt a Casei Albe din iulie 2019 până în aprilie 2020, ea a fost apoi șefa de cabinet a fostei Prime Doamne, Melania Trump.

Stephanie Grisham afirmă că, pentru a calma furia „îngrozitoare” a miliardarului, care se bucură în continuare de o susținere masivă în cadrul electoratului republican, a fost desemnată o persoană la Casa Albă care să-i difuzeze cântecele lui preferate, printre care „Memory”, extras din comedia muzicală „Cats”, informează New York Times. Această persoană era supranumită „Music Man”.

Cotidianul Washington Post relatează despre un alt pasaj, referitor la o întrevedere între Donald Trump și președintele rus Vladimir Putin în marja summitului G20, în urmă cu doi ani. Potrivit Stephaniei Grisham, fostul președinte american i-a spus omologului său rus, în absența jurnaliștilor: „Ok, o voi face pe durul cu dumneavoastră câteva minute. Însă aceasta este pentru camerele de filmat, iar după ce ele vor pleca, noi vom vorbi”.

Fosta purtătoare de cuvânt, care a demisionat pe 6 ianuarie 2020 în momentul asaltului asupra Capitoliului, povestește de asemenea că fostul președinte a ascuns publicului larg faptul că în 2019 a fost supus unei colonoscopii.

Stephanie Grisham descrie, de asemenea, tot potrivit unor fragmente publicate de Washington Post și New York Times, o Melania Trump tot mai ostilă față de soțul său, după dezvăluiri asupra relației lui cu o actriță porno. Potrivit fostei sale șefe de cabinet, fost Primă Doamnă a cerut după acest scandal să fie însoțită în timpul aparițiilor sale publice de un militar seducător, pentru a-l înfuria pe soțul ei.

Referitor la propriul rol în cadrul unei Case Albe în care „lipsa de onestitate circula ca și cum era difuzată prin sistemul de climatizare”, Stephanie Grisham scrie, potrivit New York Times: „Ar fi trebuit să mă fac auzită mai mult”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.