Mozaic

Un pompier din Petroșani și-a cerut iubita de soție în nacela autoscării (video)

Un pompier militar de la Detașamentul din Petroșani și-a cerut iubita de soție în nacela autoscării cu care se intervine la incendii, evenimentul petrecându-se la 35 de metri înălțime, a informat miercuri Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara.

Vizibil emoționată, purtând o cască pe cap, tânăra a urcat în nacelă alături de prietenul ei, sergentul major Andrei Calimandruc, iar când aceasta a ajuns la înălțimea maximă băiatul a îngenuncheat și a oferit inelul alesei inimii sale. În acest timp, colegii pompierului desfășurau la sol o pancartă pe care era scrisă întrebarea „Vrei să fii soția mea?”.

Apoi, dintr-un rucsac aflat în nacelă tânărul a scos un superb buchet de trandafiri roșii pe care l-a oferit viitoarei sale soții, care a spus un “Da” suficient de puternic pentru a fi auzit de toți cei care așteptau răspunsul.

Momentul a fost imortalizat de o dronă și de o cameră video aflată lângă cei doi tineri.

„Andrei și Andreea au decis să-și unească destinele după șapte ani de când s-au întâlnit, martori la cererea inedită în căsătorie fiind colegii pompierului petroșănean, care au rămas, totuși, cu picioarele pe pământ. Andreea și Andrei să aveți parte de o viață frumoasă împreună și să vă mențineți aspirațiile mereu la înălțime! ISU Hunedoara vă urează Casă de piatră!”, au fost urările transmise celor doi îndrăgostiți de către colegii pompieri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.