Social

Incendiu la un spital din Constanța, soldat cu 7 morți. Pacienții de la ATI, evacuați pe geam (video)

Actualizare

Autoritățile au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul incendiului izbucnit, vineri, la Secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, au declarat surse judiciare, transmite digi24.ro.

Nouă pacienți au murit vineri în incendiul izbucnit la Secția ATI CoViD a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Știrea inițială

Un incendiu a izbucnit, vineri, la secţia ATI a Spitalului de Boli Infecţioase din Constanţa, autorităţile activând Planul roșu de intervenţie.

Echipaje de la ISU Călărași și ISU Ialomiţa sunt trimise vineri la Constanţa pentru a ajuta la stingerea incendiului care a izbucnit la Secţia ATI aSpitalului de Boli Infecţioase.

Potrivit IGSU, incendiul se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum.

Pacienții sunt evacuați, mulți dintre ei chiar scoși pe geam din spital. În fața spitalului au fost aduse paturi și mașini de terapie intensivă.

Intervenția este una dificilă având în vedere că pacienții nu se pot deplasa singuri. Au fost trimise ambulanțe la fața locului pentru a-i prelua după ce echipajele de salvare reușește să-i scoată din unitatea medicală.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.