Economie

Criptomoneda românească Lanc va putea fi achiziționată direct cu cardul bancar

Criptomoneda românească Lanc va putea fi achiziționată direct cu cardul bancar, din peste 180 de țări, în urma parteneriatului dintre Lanceria și exchange-ul local CryptoCoin.pro.

Lanceria, proiectul de tehnologie românesc dedicat ecosistemului de freelancing, anunță că tokenul Lanc, criptomoneda nativă a platformelor Lanceria, poate fi achiziționat acum direct cu cardul de credit și prin transfer bancar, în România și alte peste 180 de țări, în baza parteneriatului cu platforma licențiată de exchange CryptoCoin.pro.

Pionier al industriei crypto, platforma CryptoCoin.pro este complet licențiată pentru operațiuni cu criptomonede în conformitate cu legislația UE și acceptă plata cu cardul în orice monedă și retragerile în conturi bancare în euro.

„Prin soluțiile noastre complet reglementate, ajutăm proiectele din industria crypto și blockchain să depășească barierele cu care se confruntă din punct de vedere al adopției, facilitând deschiderea către utilizatori din întreaga lume prin integrarea serviciului de plata cu card si cont bancar. Suntem încântați să demarăm colaborarea cu Lanceria, un proiect de tehnologie menit să susțină ecosistemul de freelancing, iar astfel să avem o contribuție activă la promovarea unui proiect de viitor în spațiul crypto, bazat pe know-how românesc”, a declarat Tudor Motreanu, Chief Financial Officer, CryptoCoin.pro.

Lanceria este cel mai nou proiect 100% românesc dezvoltat cu tehnologia blockchain, o inițiativă antreprenorială, care a reușit să atragă o finanțare de peste un milion de dolari în nici 24 de ore, din partea comunității și investitorilor, la mai puțin de o lună de la înființare. Potrivit reprezentanților companiei, acest parteneriat deschide practic operațiunile cu criptomonede către freelanceri și companii deopotrivă, inclusiv pe piața platformelor de tip marketplace în care activează Lanceria.

„Considerăm parteneriatul cu CryptoCoin.pro nu doar ca pe un motiv de bucurie, ci un demers necesar, de foarte mare utilitate, pe o piață globală a veniturilor rulate prin platforme dedicate freelancerilor estimată la 3.2 miliarde de dolari în 2020 și la peste 9 miliarde până la finalul anului 2027. Pentru Lanceria, acest parteneriat ne aduce cu încă un pas mai aproape de obiectivul nostru de a elimina sau reduce la minimum taxele și comisioanele, prin introducerea opțiunii de plăți prin criptomonede alături de cele în lei sau valută”, a afirmat Robert Tudor, COO și Co-Fondator Lanceria.

Integrarea soluției oferite de CryptoCoin.pro în platformele proiectelor Lanceria face ca procesul de conversie a peste 140 de valute în Lanc și invers să fie un proces simplu, sigur și intuitiv, accesibil tuturor freelancerilor din industrii creative sau de cercetare și profesiilor liberale, pe de-o parte, cât și clienților lor, pe de alta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.