Politică

Ludovic Orban nu exclude o „nouă construcție politică care să continue trecutul PNL”

Fotografie de arhivă

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a afirmat duminică seară că atunci când va fi convins că PNL „a devenit o carcasă care nu mai are nicio legătură cu partidul istoric”, va fi gata să creeze o nouă construcție politică care să continue trecutul Partidului Național Liberal.

„Când voi fi convins că PNL-ul a devenit o carcasă care nu mai are nicio legătură cu partidul istoric, sunt gata inclusiv să creez o construcție politică care să continue trecutul Partidului Național Liberal, pentru că în momentul de față, cei care conduc astăzi partidul nu au nicio legătură cu Partidul Național Liberal și n-au nicio legătură cu lucrurile în care eu cred. Întotdeauna am susținut lucruri fundamentale care au făcut parte din istoria Partidului Național Liberal și la care nu avem voie să renunțăm”, a declarat Ludovic Orban, la postul de televiziune Realitatea Plus.

El a precizat că este un „politician atipic” care și-a construit cariera prin muncă, efort și devotament față de oamenii simpli.

„Eu sunt un politician atipic, eu nu mi-am construit cariera încercând să mă pun bine cu mărimile, cu serviciile, eu mi-am construit toată cariera numai prin muncă, prin efort, prin devotament față de oamenii simpli, prin reprezentarea intereselor oamenilor simpli, a celor fără putere. Așa mi-am construit eu cariera, inclusiv în interiorul partidului. Oamenii țin la mine, oamenii au fost lângă mine și m-au susținut pentru că și eu am fost alături de ei”, a mai spus președintele Camerei Deputaților.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.