Administrație

Primăria Aiud a achiziționat în leasing un buldoexcavator

Primăria municipiului Aiud a anunțat marți, e contul de socializare al instituției, că Serviciul Public Administrația Patrimoniului Local a fost dotat cu un buldoexcavator. Imediat după publicarea anunțului, mai mulți cetățeni au sesizat locuri din oraș în care ar putea să intervină utilajul.

„Serviciul Public Administrația Patrimoniului Local Aiud a fost dotat cu un buldoexcavator”, au scris pe Facebook reprezentanții municipalității aiudene, precizând că „acesta va fi utilizat în principal pentru: întreținerea drumurilor nemodernizate încă; curățarea vegetației de pe acostamentele drumurilor; curățarea și săparea șanțurilor și încărcarea materialelor necesare lucrărilor de întreținere a infrastructurii locale.

„Super!!!Poate se curăță și canalizarea de sub digul ce face legătura, dintre str. I. Creanga și șanțul către Ciumbrud! Toată apa pluviala ce se strânge din Micro, Gară pe acolo vine și băltește în șanțuri!!!”, a comentat o localnică. Cel care administrează contul primăriei a răspuns că a transmis sesizarea colegilor de la SPAPL.

Răspunzând unei alte întrebări, reprezentanții primăriei au precizat că utilajul a costat 395.787 lei, la care se adaugă TVA. Achiziția este în sistem de leasing financiar pe o perioadă de 48 luni.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.