Social

Accident rutier lângă Blaj. Doi copii au fost răniți, unul având nevoie de intervenția elicopterului SMURD

Fotografie de arhivă

Doi copii, de 9, respectiv 6 ani, au fost răniți, într-un accident produs duminică pe DN 14B, între Crăciunelu de Jos și Blaj, în urma coliziunii a două autoturisme, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Alba.

Copilul de 6 ani a fost accidentat mai grav, fiind chemat pentru el un elicopter SMURD.

„La ajungerea forțelor de intervenție au fost găsite două victime, neîncarcerate, rezultate din accident. Ambele victime sunt copii, de 9 ani, respectiv 6 ani. Copilul de 6 ani, la momentul de față, se află în stare de inconștiență. La fața locului s-a deplasat și o ambulanță SAJ cu medic de la Substația Alba, iar o ambulanță de la Blaj, aflată în trafic, a oprit, de asemenea, la locul accidentului. Totodată, a fost alertat și elicopterul SMURD de la Mureș, care se va deplasa la accident”, a transmis ISU Alba.

În urma accidentului, au suferit leziuni doi copii, pasageri în cel de-al doilea autoturism. De asemenea, a fost rănită și o femeie de 41 de ani, din același autoturism, cel mai probabil mama copiilor.

Inițial, la fața locului au acționat pentru acordarea primului ajutor medical pompieri militari de la Garda de intervenție Blaj.

„Traficul pe DN 14B este blocat între localitățile Blaj și Crăciunelu de Jos, din cauza accidentului rutier în care au fost implicate două autovehicule. Cercetarea la fața locului este în desfășurare”, a transmis și Inspectoratul de Poliție Județean Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.