Administrație

Aiud. Pregătiri pentru realizarea bazinului de înot didactic și de agrement

Randare a clădirii care va adăposti viitorul bazin de înot din municipiului Aiud

Consilierii locali vor vota, în cadrul ședinței din data de 21 octombrie, un proiect de hotărâre privind predarea amplasamentului către Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, a amplasamentului terenului pentru executarea investiției vizând construirea bazinului de înot didactic și agrement.

Primăria Aiud a solicitat o finanțare prin CNI pentru acest obiectiv. „În momentul de față suntem în punctul în care ne-au fost solicitate o serie de documente în vederea trecerii obiectivului de investiții în etapa următoare, H.C.L. privind predarea amplasamentului fiind unul dintre aceste documente. Locația pe care o predăm pentru construirea bazinului de înot este pe strada Ostașilor, în locația fostului târg de animale. Tot acolo va fi construită și creșa. Prin astfel de investiții banii aiudenilor din taxe și impozite se întorc înspre comunitate”, informează Primăria municipiului Aiud.

Investiția va fi realizată prin Compania Națională de Investiții „C.N.I.” S.A.

„Ne dorim un mod de viață cât mai sănătos pentru aiudeni, iar înotul fiind unul dintre cele mai bune sporturi pentru sănătate, cu siguranță această investiție va fi bine primită”, conchid reprezentanții autorității locale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.