Administrație

Debutează lucrările la Transalpina de Apuseni în municipiul Aiud

Prima lucrare din cadrul proiectului Transalpina de Apuseni din municipiul Aiud va demara zilele acestea, anunță Primăria municipiului Aiud. În primă fază se va lucra la sistemul de captare a apei pluviale începând de la str. Țiglăriei și continuând aproximativ 3 km.

Va exista un anumit disconfort temporar pentru cetățenii din zonă, dar rezultatul va fi pe măsură. Rugăm șoferii să sporească atenția pe perioada lucrărilor.

Transalpina de Apuseni este un proiect al Consiliului Județean Alba, cu o valoare de aproximativ 188 milioane lei, în care municipiul Aiud este partener. Pentru Aiud proiectul înseamnă reabilitarea infrastructurii rutiere supraterane pe străzile Avram Iancu, Moților, Abrudului și continuând către pădurea Sloboda.

În ciuda faptului că în proiect nu este prinsă infrastructura subterană, Primăria municipiului Aiud a optat pentru introducerea în subteran a tuturor utilităților: rețele de apă, gaz, energie electrică, telefonie, internet. Toate aceste lucrări sunt în prezent finalizate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.