Social

Un tânăr de 29 de ani din Sebeș, nevaccinat, a murit din cauza CoViD-19

Un tânăr de 29 de ani din municipiul Sebeș, nevaccinat, se numără printre cele zece persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2 care au decedat în Alba în ultima zi, toate neimunizate și cu comorbidități, a informat vineri Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba.

Potrivit sursei citate, în ultimele 24 de ore au decedat din cauza CoViD-19 zece persoane, toate nevaccinate și cu comorbidități. Este vorba de trei femei, cu vârste cuprinse între 74 și 88 de ani, și de șapte bărbați, cu vârsta între 29 și 86 de ani.

În total, de la începutul pandemiei, au murit în Alba din această cauză 815 persoane din cele 28.563 confirmate. Au fost declarate vindecate 24.267 de persoane.

Cel mai recent bilanț arată că în Alba au fost depistate pozitiv alte 301 persoane, după prelucrarea a 1.084 de teste CoViD-19 (PCR+ teste rapide).

Cel mai mare număr de cazuri, respectiv 1.082, se înregistrează în municipiul Alba Iulia, din care cele mai recente sunt în număr de 105. Incidența în Alba Iulia este de 14,18 la mia de locuitori.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.