Social

Păcăliți cu contorul. Cinci persoane din Lunca Arieșului au căzut pradă unei înșelătorii

Un bărbat din Câmpeni care a susținut că ar fi angajat al unei societăți de distribuție a energiei electrice și ar fi înșelat astfel mai multe persoane, cauzându-le un prejudiciu de peste 2.200 de lei, a fost reținut de polițiști.

„La data de 21 octombrie 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Baia de Arieș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 30 de ani, din Câmpeni, care este bănuit de săvârșirea unor infracțiuni de înșelăciune. În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în zilele de 13 și 15 octombrie 2021, s-ar fi deplasat în localitatea Lunca Arieșului, din comuna Poșaga, unde, folosindu-se de calități mincinoase, respectiv că ar fi angajat al unei societăți de distribuție a energiei electrice, ar fi indus în eroare cinci persoane”, se menționează în comunicatul dat publicității de către Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba.

Potrivit sursei citate, sub pretextul înlocuirii contorului de măsurare a energiei electrice, bărbatul le-ar fi cerut persoanelor vătămate diferite sume de bani, reprezentând un avans pentru serviciile ce urmau a fi prestate, cauzând astfel un prejudiciu total de 2.261 de lei.

Pentru obținerea de probe, în vederea stabilirii activității infracționale a bărbatului, polițiștii din Baia de Arieș, împreună cu polițiștii din Câmpeni, au efectuat două percheziții, una la domiciliul acestuia și una la sediul societății comerciale pe care o administrează.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.