Administrație

A început lucrul la un drum care să lege cartierele Orizont și Micești de cartierul Bărăbanț din Alba Iulia

În aceste zile se lucrează la un drum care să lege cartierele Orizont și Micești de cartierul Bărăbanț și de strada Emil Racoviță, anunță primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa. Este „un drum așteptat, probabil, de mulți ani”, spune primarul.

Toate utilajele Primăriei Alba Iulia sunt acum în zonă pentru ca această cale de acces, care va putea fi folosită de toți cei care doresc o alternativă în orele de vârf, să fie făcută practicabilă, dă asigurări edilul.

„Vom pietrui strada Zenit, între strada Parâng și străzile Emil Racoviță și Hațeg. Va rămâne așa? Cu siguranță nu! Dar până vom putea să îl asfaltăm și să îl modernizăm, să avem toată infrastructura necesară finalizată (apă, canal, rețea electrică subterană), facem ceea ce putem și ceea ce se așteaptă cei care tranzitează, folosind această rută. Întregul drum va fi nivelat și pietruit în această primă fază. Evident, până vom vedea asfalt pe acest drum, birocrația și toți pașii obligatorii din administrație vor trebui parcurși. Și o s-o facem, dar nu am vrut să pierdem timpul albaiulienilor până atunci”, a comentat Gabriel Pleșa.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.