Sănătate

Muzică de club și jocuri de lumini, la Clubul vaccinaților

Un inedit maraton de vaccinare anti-CoViD-19, denumit „Clubul vaccinaților”, va fi organizat la acest sfârșit de săptămână în Alba Iulia, unde sunt așteptați în mod special tinerii, atmosfera urmând să fie asigurată de MC Kotto, a anunțat, miercuri, Biroul de Presă al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Alba.

„Credem că a venit momentul să organizăm un nou eveniment, un maraton inedit care se adresează în primul rând tinerilor, dar nu numai. Vineri și sâmbătă, în intervalul orar 20.00 – 03.00, la Sala de Sport a Liceului Alexandru Domșa, ne propunem să alungăm monotonia timpului de așteptare de după vaccinare prin crearea unei atmosfere de distracție. Astfel, MC Kotto va întreține atmosfera cu muzică de club și jocuri de lumini”, se menționează într-un comunicat transmis Agerpres.

Vaccinurile folosite vor fi Pfizer și Johnson. Partener al evenimentului este Crucea Roșie – filiala Alba.

„Facem precizarea că orice cetățean poate să se deplaseze la centrul de vaccinare întrucât legislația în vigoare permite deplasarea în scopul vaccinării”, precizează sursa citată.

Potrivit DSP, județul Alba se află pe locul 7 în țară din punct de vedere al vaccinării anti-CoViD.

Ritmul vaccinării s-a intensificat substanțial în ultima săptămână în Alba. Marți s-au vaccinat în Alba 3.417 persoane, din care 1.837 cu doza I, iar 866 cu serul de la Johnson&Johnson. Cu doza II s-au vaccinat 159 de persoane, iar cu doza III 555 de persoane.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.