Economie

Libra Internet Bank plătește biletul de avion românilor din străinătate care cumpără o locuință în țară

Libra Internet Bank le plătește biletul de avion românilor din străinătate care își cumpără o locuință în țară printr-un credit ipotecar, potrivit unui comunicat de presă al băncii.

Astfel, în perioada 1 noiembrie 2021 – 31 ianuarie 2022, cei care vin în România pentru semnarea unui contract de credit ipotecar cu Libra Internet Bank vor primi contravaloarea biletului de avion, în limita a 1.500 de lei.

„În timpul pandemiei, am constatat o creștere importantă a cererii de locuințe în România, din partea românilor care lucrează în străinătate. Din acest motiv, am adaptat rapid tehnologia Libra pentru a putea deservi în mod direct această categorie de clienți, în așa fel încât deplasarea lor în țară să fie necesară doar la finalul procesului de acordare a unui credit ipotecar”, a declarat Emil Bituleanu, CEO Libra Internet Bank.

Creditul ipotecar pentru românii cu venituri în străinătate poate fi accesat cu zero comision de analiză a dosarului sau de administrare a creditului și fără asigurare de viață. Venitul minim solicitat de bancă este de 7.500 lei net (sau echivalent), iar perioada maximă a finanțării este de 30 ani.

Datorită nivelului avansat de digitalizare a băncii, semnarea contractului de credit rămâne singurul drum pe care aplicanții pentru acest produs trebuie să îl facă în România, iar prin această campanie Libra Internet Bank răspunde direct acestei nevoi punctuale a românilor care lucrează în afara țării.

Libra Internet Bank este membră a grupului american de investiții New Century Holdings. Banca este specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari și agribusiness-ul. Banca acordă o atenție deosebită tehnologiei moderne și parteneriatelor cu fintech-urile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.