Social

Chirurg prins în flagrant în timp ce primea mită. Rolul lui Marian Godină în această poveste

Fragment din mesajul primit de Marian Godină în care se povestește despre pretențiile medicului chirurg de la familia bolnavului

Un medic chirurg din Brașov a fost prins în flagrant, marți, în timp ce ar fi luat bani de la rudele unui pacient pentru a efectua o operație la un spital de stat, susțin surse apropiate anchetatorilor.

Conform acestora, ar fi vorba despre chirurgul cardiovascular Sorin Baloș care ar fi fost surprins de anchetatori luând 8.000 de lei de la rudele pacientului operat, după ce, anterior, ar mai fi primit 2.000 de lei.

Informația a fost, de altfel, mediatizată și de polițistul Marian Godină care, pe pagina sa de Facebook a anunțat că a sfătuit o rudă a pacientului respectiv să se adreseze organelor competente.

„Am primit aseară, pe pagină, acest mesaj. Mi se întâmplă destul de rar să apuc să citesc mesajele și să le răspund, dar ăsta mi-a sărit în ochi. I-am răspuns omului, i-am dat un număr de telefon la care să sune și i-am zis să nu cumva să dea înapoi și să aibă încredere. Nu a dat, iar azi (marți – nota red.) s-a dus să dea bănuții domnului doctor. Pe hol așteptau câțiva ‘pacienți’ care au intrat în cabinet nepoftiți, imediat după tranzacție. Acum, bănuiesc că cineva nu va face nani acasă în noaptea asta. V-ar mustra conștiința în locul meu? Pe mine nu”, a postat Godină pe Facebook.

Conform mesajului trimis polițistului de către ruda pacientului, cardiologul ar fi solicitat suma de 10.000 de lei pentru „personalul participant la operație”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.