Social

Percheziție într-o caz de înșelăciune cu titluri de plată

Fotografie de arhivă

Marți, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au efectuat o percheziție domiciliară în Alba Iulia, în cadrul unui dosar penal având ca obiect de cercetare săvârșirea infracțiunilor de falsificarea a unor instrumente de plată.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat bănuiala că reprezentantul legal ai unei societăți comerciale care se ocupă cu prestări servicii în domeniul auto a intrat în posesia unui bilet la ordin, emis de către o societate comercială cumpărătoare, după care l-a completat și introdus în circuitul bancar, cu toate că firma emitentă a acestui instrument de plată era în faliment.

Pentru obținerea de probe, la data de 2 noiembrie 2021, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul a două persoane, din Alba Iulia și au ridicat mijloace de stocare (telefon mobil, laptop, tabletă și card de memorie), în vederea continuării cercetărilor.

Ancheta vizează trei persoane, iar cercetările sunt continuate, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.