Administrație

Locuitorii Aiudului, dar și societățile comerciale, trebuie să semneze noile contacte de salubrizare

Primăria municipiului Aiud le reamintește cetățenilor că, începând cu data de 1 decembrie 2021, localitatea va avea un nou operator de salubritate, ceea ce impune semnarea unor noi contracte de servicii de salubritate cu fiecare gospodărie în parte.

„De aceea”, se arată într-o informare publică făcută vineri, „cetățenii și agenții economici vor încheia noile contracte pentru colectarea selectivă de la domiciliu/punctul de lucru cu Asocierea SC RER Vest S.A. și SC ReTim Ecologic Service S.A.” Potrivit acestora, reprezentanții companiei se află deja pe teren pentru a contacta direct beneficiarii, în scopul încheierii noilor contracte.

În legătură cu semnarea contractelor individuale, Primăria Aiud informează că aceste contracte sunt unele standard, aprobate de autorități, și se vor întocmi în format electronic, pe tabletă, urmând a fi transmise către utilizatori prin email și/sau în format fizic odată cu prima factură.

Documente necesare în vederea semnării contractului individual sunt, pentru persoanele fizice și asociațiile de locatari, cartea de identitate a unui membru al gospodăriei. „În cazul în care nu veți fi găsit la domiciliu, veți găsi în căsuța poștală o notificare scrisă privind procedura de urmat”, precizează reprezentanții primăriei.

Pentru agenți economici nevoie de cartea de identitate a reprezentantului legal, CUI, certificat constatator.

Contractele pot fi încheiate și online accesând platforma https://retim.ro/contract/contracteonline.

Contractul este standard, aprobat de autorități, conform legislației, și nu poate fi modificat. Aceasta poate fi consultat pe www.retim.ro/Alba sau poate fi solicitat la adresa de e-mail contracte.alba@rervest.ro.

Neîncheierea noilor contracte poate conduce la neridicarea deșeurilor de către operator, mai informează Primăria municipiului Aiud.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.