Administrație

Șefii Consiliului Județean Alba, în vizită pe șantierele din Ocna Mureș

Președintele și vicepreședintele Consiliului Județean Alba s-au aflat, la sfârșit de săptămână, în vizită în orașul Ocna Mureș, inspectând lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere locale.

„Împreună cu președintele Ion Dumitrel și primarul Silviu Vințeler am vizitat șantierul unui proiect aflat în implementare, prin care se modernizează infrastructura rutieră locală, cuprinzând lucrări de asfaltare, realizarea de accese la proprietăți, rigole și trotuare, amenajarea spațiilor din zona tuturor drumurilor secundare și a piesagisticii, semnalizare rutieră”, a anunțat, pe contul său de socializare vicepreședintele Consiliului Județean Alba Marius Hațegan.

Hațegan a trecut în revistă proiectele de dezvoltare urbană finanțate prin aportul Consiliului Județean Alba.

„Cel mai important proiect este cel al bazei de tratament și agrement – „Băile Sărate”, cu bazine, săli de tratament și cabinete pentru recuperare, care se apropie de finalizare. Proiectul este realizat în parteneriat de către Consiliul Județean Alba și Primăria Orașului Ocna Mureș și va revigora orașul din punct de vedere turistic și balneo-climateric”, a transmis Marius Hațegan.

„Dezvoltarea unei comunități se realizează prin proiectele implementate, iar Ocna Mureș este unul din orașele fruntașe la accesarea de fonduri europene și naționale, prin care au fost și sunt modernizate străzi, rețeaua de apă și canalizare, infrastructura educațională, culturală sau recreativă”, a mai spus vicepreședintele Consiliului Județean Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.