Educație

Grădinița și creșa „Prichindel” din Cugir își deschide porțile

Luni, grădinița și creșa „Prichindel” își deschide porțile, după amplul proces de modernizare și dotare prin care a trecut în ultimul an și jumătate, informează reprezentanții instituției de învățământ.

„De luni, cei mici vor fi întâmpinați într-o atmosfera nouă, cu mobilier în formă de castele, trenulețe, mori de vânt, cu jocuri noi și alte surprize plăcute”, transmit reprezentanții unității.

În săptămâna care a trecut, s-au făcut ultimele pregătiri, astfel încât cei mici să se poată bucura de tot ceea ce-i așteaptă. „Însuși primarul Adrian Teban a fost în vizită la «Prichindel» pentru a se asigura că, de luni, cei mici își vor putea începe activitatea”, se mai arată în informare.

„Pentru început, de moderna locație se vor bucura cei 140 de preșcolari înscriși în cele 7 grupe ale grădiniței. După ei, vor urma cei 20 de micuți cu vârsta de până la 3 ani, care sunt așteptați să ocupe sălile destinate creșei. Deocamdată, este în plină derulare procedura de selecție a dosarelor și cea de încadrare a personalului specializat”, mai transmit educatorii.

Reprezentanții instituției reamintesc că reabilitarea, modernizarea, dotarea grădiniței și creșei au fost realizate cu fonduri provenite prin Programul Național de Dezvoltare Locală și din bugetul local, în valoare totală de 4.763.930 lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.