Social

Rambo de Hunedoara, cercetat de polițiștii din Ilia

Silvester Stallone în filmul Rambo

Un tânăr de 23 de ani este cercetat de polițiști după ce a tras mai multe focuri de armă cu un pistol neletal, cel mai probabil pentru a testa arma, iar în mașina în care se afla s-au mai găsit 96 de cartușe și 19 cuțite de vânătoare, a informat luni Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara.

Incidentul a fost semnalat polițiștilor de la Secția de Poliție Rurală Ilia, iar aceștia au reușit să identifice autoturismul în care se afla tânărul, alături de șofer, pe raza comunei Dobra, pe DN 68A.

„După oprirea autoturismului, conducătorul auto, un tânăr de 21 de ani, și pasagerul, în vârstă de 23 de ani, ambii din comuna Dobra, au fost conduși la sediul unității pentru audieri, după ce în autoturism, la picioarele pasagerului din dreapta, a fost identificat un pistol neletal din categoria celor supuse autorizării. În autoturism, în urma controlului, au fost găsite 96 de cartușe, muniție aferentă armei neletale, și 19 cuțite de vânătoare”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Din primele cercetări, se pare că pasagerul ar fi achiziționat recent arma neletală, fără să dețină însă documente de proveniență ori autorizare. El ar fi dorit să o testeze executând mai multe focuri de armă între satele Rădulești, Bujoru și Lăpușnic, din comuna Dobra, au apreciat polițiștii.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept. Arma și muniția în cauză au fost ridicate în vederea expertizării și stabilirii provenienței.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.