Social

Două minore au fost agresate de o altă fată. Agresiunile au fost filmate și postate pe internet

Două adolescente din Alba Iulia au fost bătute de către o altă fată, tot minoră, iar agresiunile au fost filmate și distribuite pe rețele de socializare, în cauză fiind deschis un dosar penal, pentru lovire sau alte violențe, potrivit unei informări transmise miercuri de către Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba.

„Urmare apariției în spațiul public a unor informații și imagini privind o agresiune din Alba Iulia, Compartimentul Informare și Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Alba face următoarele precizări: la data de 4 noiembrie 2021, polițiștii din Alba Iulia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în perioada 1 – 3 noiembrie 2021, o minoră din Alba Iulia ar fi agresat alte două minore, apropiate de vârsta acesteia, iar agresiunile au fost filmate și distribuite pe rețele de socializare”, se menționează în comunicat.

Potrivit sursei citate, în cauză a fost deschis un dosar penal, pentru lovire sau alte violențe, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au fost comise faptele.

Pe rețelele de socializare au fost postate trei videoclipuri, realizate în locații diferite. În fiecare filmare, agresoarea pălmuiește și lovește o fată. Din comunicatul Poliței rezultă că ar fi două victime, ceea ce înseamnă că una dintre acestea a fost agresată în două rânduri. Clipurile în cauză au mii de vizualizări.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.