Administrație

Au început lucrările de asfaltare pe strada Armoniei din Oarda de Jos

Au început lucrările de asfaltare pe strada Armoniei din Oarda de Jos, informează primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa. Acesta spune că, începând de marți, locuitorii de pe această stradă vor simți că locuiesc într-un oraș european.

„În campania ‘Primarul vine pe strada ta’ am vizitat zona, în luna august, și am promis locuitorilor că vom rezolva problema apelor pluviale și a trotuarelor. Astfel, în urma lucrărilor, au fost amenajate trotuare, canalizarea pluvială cu rigole tip scafă, iar astăzi a început turnarea asfaltului”, a anunțat, pe contul său de socializare, primarul Pleșa.

Potrivit acestuia, „de mâine, locuitorii străzii vor simți că fac parte, cu adevărat, dintr-un oraș european cu o infrastructură demnă de anul 2021”.

El mai adaugă că, având toate utilitățile în subteran, această stradă a fost pretabilă pentru modernizare, dar sunt multe altele care, din lipsa utilităților, încă nu pot fi asfaltate.

„Încercăm, prin toate căile, să atragem finanțare pentru introducerea utilităților și modernizarea tuturor străzilor locuite din Alba Iulia”, mai promite edilul albaiulian.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.