Mozaic

Cabanierii de la Bâlea Lac s-au fotografiat cu Willem Dafoe și Emily Watson

Proprietarii Cabanei Bâlea Lac și ai telecabinei din zonă, familia Klingeis, s-au fotografiat cu celebrii actori Willem Dafoe și Emily Watson, care filmează în aceste zile scene din producția „Legenda lui Ochi”, la peste 2.000 de metri altitudine în Munții Făgăraș.

Actorul american Willem Dafoe are patru nominalizări la Premiul Oscar și trei la Globul de Aur, în cariera sa până în prezent având în total 110 nominalizări și 79 de premii.

„Legenda lui Ochi” urmărește povestea unei tinere (Zengel) care fuge de acasă și învață să comunice cu o specie de animale evazivă cunoscută sub numele de Ochi. Filmul produs de studioul A24 va include o partitură originală a compozitorului și fondatorului Dirty Projectors, Dave Longstreth, colaborator frecvent al studioului de animație și film al Saxon Enciclopedia Pictura, potrivit paginii de Facebook Willem Dafoe’s Act.

La Cabana Bâlea Lac a mai poposit în trecut și celebrul Jean-Claude Van Damme.

Fosta cabană de vânătoare a lui Ceaușescu s-a transformat în platou de filmare pentru filmul „Legenda lui Ochi”. În distribuție este prezent Willem Dafoe

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.