Social

Fura unt din fabrică și îl vindea pe Facebook

Un angajat al unei societăți comerciale din Alba specializată în prelucrarea laptelui ar fi sustras unt, pe care, cu ajutorul a două tinere, l-ar fi valorificat ca urmare a postării unor anunțuri pe rețelele sociale, potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba.

„La data de 24 noiembrie 2021, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Inspectoratul de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat 6 percheziții domiciliare, toate în județul Alba, în cadrul unui dosar penal privind infracțiuni de furt și tăinuire. Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că un bărbat de 55 de ani, din județul Alba, angajat al unei societăți comerciale specializată în prelucrarea laptelui, ar fi sustras unt, pe care, cu ajutorul a două tinere, de 26 și 31 de ani, l-ar fi valorificat, ca urmare a postării unor anunțuri pe rețelele sociale”, se menționează în comunicat.

Potrivit sursei citate, cu ocazia perchezițiilor, au fost identificate produse lactate în legătură cu care există suspiciunea că provin din activitatea infracțională.

Cele trei persoane vizate de anchetă au fost conduse la sediul IPJ Alba, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

La percheziții, alături de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, au participat polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.