Administrație

Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 din Aiud va fi reabilitată și mansardată

Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 din municipiul Aiud va fi reabilitată și extinsă prin mansardare, informează Primăria municipiului.

Instituția anunță că a fost lansată în Sistemul Electronic de Achiziții Publice licitația pentru reabilitarea și extinderea prin mansardare a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 2, cu o valoare totală estimată este de 2.699.275,27 de lei, fără TVA.

Lucrările au ca scop reabilitarea clădirii existente, în regim de înălțime subsol parțial, parter, etaj și extinderea acesteia prin mansardare în vederea realizării unei grădinițe cu 6 săli de grupă (5 săli pentru desfășurarea procesului de învățământ și o sală multifuncțională pentru activități recreative).

La mansardă se vor realiza, printre altele, două săli de grupă, un birou, un spațiu de depozitare, o sală de mese și un grup sanitar. Clădirea va beneficia de un lift pentru alimente.

Printre lucrările propuse se numără:

  • înlocuirea covorului PVC pe suport textil existent, cu parchet laminat și gresie
  • înlocuirea gresiei și a faianței din zona de bucătărie și anexe
  • înlocuirea mobilierului din grupurile sanitare (în grupurile sanitare pentru copii se vor înființa cabine pentru copii cu dizabilități)
  • realizarea finisajelor interioare cu materiale de înaltă calitate
  • realizarea acoperișului șarpantă din lemn cu învelitoare tip tablă peste mansardă
  • realizarea termosistemului la pereții exteriori

În curte urmează să fie amenajată o platformă de 300 mp cu dale de cauciuc pe pat de nisip. Se vor monta echipamente noi de joacă (hinta, tobogan, leagăn).

Acest proiect este finanțat din fonduri europene alocate din bugetul POR 2014-2020, Axa prioritară 10 – Investiții în educație și formare, inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare, Obiectivul specific 10.1 dedicat învățământului ante-preșcolar și preșcolar, derulat la nivel regional de ADR Centru.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.