Social

Haine contrafăcute, comercializate pe rețelele de socializare

Fotografie de arhivă

Sute de produse vestimentare contrafăcute, în valoare de peste 19.000 de lei, au fost confiscate de polițiști de la o femeie din orașul Câmpeni, care le oferea, spre vânzare, pe rețelele de socializare, potrivit unui comunicat transmis, vineri, Agerpres, de către Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba.

„Ieri, 25 noiembrie 2021, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, au efectuat două percheziții domiciliare, în Câmpeni și Baia de Arieș, în cadrul unui dosar penal privind infracțiuni de contrafacere. Din cercetări a rezultat că, începând cu luna septembrie, o femeie de 32 de ani, din Câmpeni, ar fi oferit, spre vânzare, prin intermediul unei rețele de socializare, articole vestimentare care poartă însemnele unor mărci celebre, în legătură cu care există suspiciunea că sunt contrafăcute”, se menționează în comunicat.

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate 459 de produse vestimentare, în valoare de 19.300 de lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs având o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.