Social

Femeia găsită moartă lângă un hotel era profesoară. Ea ceruse o cameră la ultimul etaj

Femeia care a murit marți după ce ar fi căzut de la un etaj superior al unui hotel din Alba Iulia era cadru didactic la un liceu din județul Alba și luni, la momentul cazării, a solicitat o cameră la ultimul etaj.

Potrivit unui reprezentant al unității hoteliere, femeia, care era din Alba Iulia, s-a cazat luni, în jurul orei 14,00, achitând cu cardul și solicitând o cameră în regim single, pentru o noapte, care să fie situată la etajul al X-lea.

Acesta susține că nu i s-a părut nimic suspect recepționerului, deoarece mulți turiști vor o cameră la ultimul etaj pentru a putea face fotografii cu Cetatea Alba Carolina.

Femeia a mai fost cazată la acest hotel și în urmă cu doi ani, a adăugat acesta.

Polițiștii din Alba iau în calcul varianta sinuciderii.

„Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului, a rezultat că o femeie de 53 de ani, din Alba Iulia, cazată la hotel, ar fi căzut de la etajul 9, pe terasa din partea nordică a hotelului. În urma leziunilor suferite, aceasta și-a pierdut viața”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Alba.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea, cu exactitate, a cauzei morții.

Femeie găsită moartă lângă un hotel din Alba Iulia. Polițiștii cred că a căzut de la înălțime

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.