Economie

Bolt a sărbătorit Ziua Națională a României cu cea de-a 20-a lansare în țară, în Alba Iulia

Cea mai mare platformă europeană de mobilitate, Bolt, a lansat serviciul de ride-hailing în orașul istoric Alba Iulia, sărbătorind astfel atât Ziua Națională a României, cât și orașul cu numărul 20 pe harta țării, informează compania.

Serviciile de ride-hailing sunt primele pe care compania le face disponibile în orașul Marii Uniri, respectând în continuare strategia de a se extinde în cât mai multe orașe din România și menținând poziția de lider de piață la nivel național. Cele 20 de orașe în care sunt disponibile serviciile de transport la cerere sunt: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov, Ploiești, Galați, Pitești, Craiova, Oradea, Arad, Sibiu, Bacău, Buzău, Târgoviște, Brăila, Suceava, Râmnicu Vâlcea și Alba Iulia.

„Alba Iulia este un obiectiv important pentru noi datorită rolului economic în regiune și al gradului ridicat de adopție a inovațiilor digitale. Cu ajutorul partenerilor noștri, am reușit să îndeplinim formalitățile legale la timp pentru lansarea serviciului într-o zi cu valoare simbolică pentru români, ceea ce ne bucură cu atât mai mult”, a declarat Cristian Sălceanu, country manager la Bolt România.

Pentru a accesa serviciile de transport la cerere Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play sau App Store.

Pe perioada lansării, prețul curselor Bolt din Alba Iulia începe de la 8 lei, în funcție de categoria aleasă, iar pasagerii beneficiază de reduceri de până la 70%, în limita a 7 lei. Atât pasagerii, cât și șoferii au obligația legală de a purta permanent masca de protecție. Bolt le recomandă șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă conform reglementărilor în vigoare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.