Mozaic

Atmosferă feerică pe Vârful Vlădeasa! Imagini care îți taie respirația

Atmosfera pe Vârful Vlădeasa din munții Apuseni este una feerică la începutul lunii decembrie. Imagini din vârf și de pe Valea Drăganului îți vor tăia respirația, scrie monitorulcj.ro.

Prima fotografie atașată acestui articol este făcută pe Vârful Masivului Vlădeasa și este incredibilă. Zona arată ca la Polul Nord, iar albul zăpezii arată imaculat.

Fotografia a fost făcută de călătorii de la „Pierdut pe poteci de munte”, care au descris atmosfera de la Vlădeasa ca o oază de liniște: „Așa arată acum peisajul pe Vârful Vlădeasa. Totul e alb, totul e înghețat și e liniște… E iarnă!”

Următoarele două fotografii sunt făcute pe Valea Drăganului (care este situată la limita munților Vlădeasa, munților Meseș și depresiunii Huedin) și reprezintă peisaje de iarnă spectaculoase, care îți taie respirația.

Natura a îmbrăcat deja, în zonele montane, hainele de iarnă care i se potrivesc nemaipomenit!

Ultima fotografie atașată în galeria foto este făcută cu ajutorul unei camere de supraveghere, cameră care este amplasata la Cabana Vlădeasa, la cota 1400. Puteți să urmăriți camera respectivă live aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.