Mozaic

Ce trebuie să fac ca să dureze mai mult bateria telefonului? Obiceiurile pe care trebuie să le evităm

Care sunt obiceiurile care ne epuizează bateria telefonului?

Ce trebuie să fac ca să dureze mai mult bateria la telefon? Multă lume se plânge că bateria telefonului nu rezistă mult timp după încărcare, dar nu își dau seama că obiceiurile pe care le fac sunt de vină.

Te-ai întrebat vreodată de ce bateria la telefon nu ține mult timp după încărcare? În acest articol poți să afli mai multe despre ce trebuie să faci ca telefonul tău să aibă bateria încărcată cât mai mult timp, dar și despre obiceiurile proaste pe care le avem care distrug viața bateriei mobile.

Având în vedere că un telefon mobil este o investiție destul de mare, este important să avem grijă de el ca să nu se strice rapid și să îl folosim cât mai mulți ani.

Dacă neglijezi nevoile telefonului tău, cel mai probabil bateria acestuia va slăbi și de multe ori te vei trezi cu telefonul închis atunci când ai mai mare nevoie de el.

Ce trebuie să fac să dureze mai mult bateria la telefon?

Mulți utilizatori nu conștientizează că chiar obiceiurile lor și modul cum îl folosesc zilnic sunt cauza pentru care bateria nu rezistă prea mult timp. Unele lucruri pe care le facem, deși par inofensive, pot afecta foarte mult viața bateriei telefonului tău. Potrivit Reader’s Digest, relatează useit.ro, unul dintre obiceiurile greșite pe care trebuie să le evităm ca bateria telefonului nostru să dureze mai mult timp este folosirea vibrațiilor pentru notificări. Această acțiune, în special folosită zilnic, poate îngreuna acțiunile telefonului.

În același timp, faptul că deschizi aplicații pe care nu le folosești poate să afecteze, de asemenea, viața bateriei. Dacă ai deschis a aplicație și o lași activă pe fundal, fără să o folosește, bateria telefonului va avea de suferit. Un detaliu foarte important când vine vorba de viața bateriei mobile este să nu mai aprobăm toate permisiunile pe care ni le cer aplicațiile. Multe aplicații cer permisiuni care sunt inutile, dar care scurtează viața bateriei telefonului tău mobil.

Alte două obiceiuri care afectează bateria telefonului sunt: folosirea unei aplicații care consumă extrem de mult, cel mai mult, din bateria telefonulu sau faptul că ții telefonul în pat sau sub pernă (expui telefonul și implicit bateria la o temperatură mare).

Dacă eviți aceste lucruri la timp, bateria telefonului tău nu va fi atât de afectată.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.