Administrație

Primăria municipiului Aiud le cere cetățenilor mai multă „înțelegere și empatie”

Primăria municipiului Aiud e cere cetățenilor mai multă „înțelegere și empatie”, scuzând noul operator de salubritate pentru întârzierile înregistrate în ridicarea deșeurilor menajere.

„Ieri, în jurul orei 22:00, s-a încheiat colectarea deșeurilor pe străzile programate, deși programul de lucru al operatorului era până la ora 19:00. Da, a existat o întârziere”, scrie reprezentanții municipalității pe pagina de socializare a instituției.

Ei adaugă că „trebuie să existe și mai multă înțelegere și empatie din partea cetățenilor. Este vorba despre un operator de salubritate nou, cu angajați care nu sunt încă obișnuiți cu traseele de colectare și care, ieri, au lucrat în condiții meteo neprielnice”.

Conducerea Primăriei mai spune că a „solicitat operatorului să își organizeze mai bine munca, iar, deși în perioada următoare există posibilitatea să mai întâmpinăm întârzieri pe anumite străzi, colectarea deșeurilor se va face. Vă rugăm să consultați programul și modul de ridicare al deșeurilor”.

Municipiul Aiud are un nou operator de salubritate începând cu 1 decembrie 2021, Asocierea SC RER Vest SA și SC ReTim Ecologic Service SA.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.