Administrație

Primăria Aiud îl prezintă pe Istețilă. Care sunt serviciile online de relaționare cu municipalitatea

Primăria municipiului Aiud a început o campanie de promovare a mijloacelor electronice de relaționare cu autoritatea locală. Aceste mijloace, personalizate prin intermediul lui „Istețilă”, își propun să faciliteze comunicarea cu instituția.

„Îți amintești de mine? Sunt Istețilă. Te voi ajuta să descoperi noile servicii online puse la dispoziție de către Primăria municipiului Aiud”, promite Primăria Aiud.

În continuare, reprezentanții municipalității exemplifică posibilitățile oferite de acest sistem. „Astăzi îți spun întâmplarea prietenului meu, Ion – un aiudean care trăiește în Spania. Acesta a avut nevoie de o audiență la Primarul municipiului Aiud pentru o problemă ce ține de locuința sa din Aiud. A efectuat programarea utilizând noile servicii electronice, iar audiența în sine a avut loc în mediul online, nefiind nevoie ca acesta să se deplaseze în România pentru a identifica o soluție la problema pe care o avea”.

Noile servicii online facilitează modul în care cetățenii pot relaționa cu Primăria municipiului Aiud. „Acum este mult mai ușor să obții anumite acte sau să rezolvi anumite probleme”, susțin reprezentanții Primăriei municipiului Aiud.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.