Social

Un tânăr bihorean a fost reținut pentru furt și conducere fără permis

Fotografie de arhivă

Un tânăr din județul Bihor a fost reținut de polițiști, pentru furt și conducere fără permis. Este bănuit că ar fi sustras un autoturism și mai multe bunuri.

Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, din județul Bihor, care este bănuit de furt calificat și conducere fără permis. În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie 2021, ar fi profitat de faptul că un autoturism a fost lăsat, de către proprietar, cu cheile în contact, în fața unei pensiuni din comuna Gârda de Sus și l-ar fi sustras. Ulterior, după ce l-ar fi condus prin comună, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, tânărul ar fi abandonat autoturismul în Gârda de Sus.

În aceeași noapte, tânărul ar fi sustras scule electrice din anexa unui local public din Gârda de Sus, iar în noaptea de 2 spre 3 decembrie 2021, ar fi sustras, din anexele gospodărești care aparțin unor cetățeni din comuna Arieșeni, două motoferăstraie, în valoare totală de 4.000 de lei.

În cursul zilei de joi, reținutul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.