Administrație

Alba Iulia va primi 5 milioane de lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului

Municipiul Alba Iulia va primi, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, 5.000.000 de lei, a anunțat vineri primarul Gabriel Pleșa.

„Un lucru este clar: Alba Iulia are nevoie de aceste sume de bani, având în derulare cele mai mari proiecte de investiții și de dezvoltare din întreg județul Alba. Acești bani vor merge în investițiile și proiectele, unele deja în derulare, de care albaiulienii au atât de multă nevoie. Iar pentru aceasta sunt recunoscător celor din fruntea Guvernului României care au luat această decizie absolut normală și firească”, a anunțat edilul pe contul său de socializare.

„În ciuda atâtor de multe zvonuri și povești, albaiulienii care își doresc să vadă adevărul, deja văd foarte multe proiecte care au demarat, altele deja finalizate”, a mai precizat primarul.

Pleșa a ținut să reamintească faptul că „lucrurile nu se fac peste noapte și necesită timp. Din păcate, birocrația, încă excesivă, ne întârzie în multe lucrări. Dar atunci când facem ceea ce trebuie, albaiulienii prind, în sfârșit, încredere că lucrurile se mișcă. Iar astfel de sume de bani, care vor merge direct în investiții, vor fi resimțite de cei care au așteptat, anumite lucrări, de foarte mult timp”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.