Social

Bărbat cercetat de polițiști pentru că a lovit un câine cu o lopată

Un bărbat din Alba este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de rănire sau schingiuirea animalelor, după ce pe Facebook a fost postat un filmuleț în care acesta apare lovind un câine cu o lopată, a transmis IPJ Alba.

„Urmare apariției în spațiul public a unor informații referitoare la o posibilă agresiune asupra unui câine, Compartimentul de Informare și Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Alba face următoarele precizări: la data de 9 decembrie, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat din oficiu și au efectuat verificări cu privire la acest incident. În urma acestora, a fost identificat un bărbat, de 33 de ani, din localitatea Boz, comuna Doștat, față de care a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănire sau schingiuirea animalelor”, se menționează într-un comunicat.

Pe un grup intitulat „Stop animal atrocities in Romania” a fost distribuit un filmuleț postat pe un cont de socializare de către un bărbat din Alba, imagini în care este surprins lovind un câine cu o lopată. Cel care a filmat scena pare a se amuza de ceea ce vede.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.