Politică

Soțul senatoarei Diana Șoșoacă, cercetat penal sub control judiciar pentru ultraj

Diana Șoșoacă acuză presupuse comploturi puse la cale împotriva familiei ei

Dumitru Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei Diana Șoșoacă, este urmărit penal de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub control judiciar, pentru ultraj, el fiind acuzat că a lovit un polițist.

Senatoarea Diana Șoșoacă a sunat la 112, vineri, în timpul unui interviu pe care îl acorda unei echipe străine de televiziune, în urma unui conflict apărut pe fondul întrebărilor adresate în cadrul realizării interviului.

Potrivit procurorilor, polițiștii Secției 4 s-au deplasat la fața locului, însă soțul senatoarei l-a agresat pe unul dintre agenți.

Dumitru Șoșoacă a fost chemat luni la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, unde a fost anunțat că a fost pus sub control judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, fiind urmărit penal pentru ultraj.

„La data de 10.12.2021, în jurul orei 16, prin intermediul unui apel la 112, s-a solicitat intervenția organelor de poliție la un imobil din Sectorul 1. În momentul în care organele de poliție au ajuns la imobil, inculpatul a agresat unul dintre agenții de poliție, respectiv l-a împins, izbindu-l de perete, i-a pus o mână în gât, după care l-a tras de uniforma de poliție, cauzându-i suferințe fizice”, transmite Parchetul într-un comunicat de presa.

Diana Șoșoacă a fost și ea, luni, în fața Parchetului, împreună cu mai mulți susținători, aceștia din urmă având altercații cu jurnaliștii prezenți la fața locului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.