Administrație

Primăria Aiud continuă lupta împotriva celor care depozitează ilegal deșeuri. Au fost instalate indicatoare de interdicție

Primăria municipiului Aiud anunță că a curățat locurile în care sunt de obicei depozitate în mod ilegal deșeurile în localitate și că a instalat semne care indică această interdicție.

„Am curățat zona și am amplasat un semn prin care am scos în evidență faptul că este interzisă depozitarea deșeurilor în locuri care nu sunt special amenajate pentru așa ceva. Semnul are scop educativ pentru cei care nu au deprins acest comportament în primii 7 ani din viață”, au transmis reprezentanții primăriei.

„Le reamintim cetățenilor care au depozitat ilegal deșeuri pe domeniul public, în zona de la intrarea în localitatea Măgina, că astfel de fapte se sancționează contravențional cu amendă cuprinsă între 1000 – 1500 lei”, au mai adăugat reprezentanții autorității locale.

Aceștia au precizat că, în localitate, sunt instalate 44 de camere video care supraveghează domeniul public din municipiul Aiud, însă ar fi de dorit „să conștientizăm cu toții că domeniul public este al nostru, al tuturor, și să învățăm să îl îngrijim”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.