Politică

Florin Roman a demisionat. Liberalul insistă însă că pleacă din funcția de ministru „cu fruntea sus”

Florin Roman se întoarce în băncile parlamentului. El spune că o face „cu fruntea sus”

Ministrul Cercetării, Florin Roman, și-a înaintat miercuri demisia și spune că pleacă din funcție „cu fruntea sus”.

„Am înaintat azi demisia din funcția de ministru, mulțumind premierului și echipei guvernamentale. Când albul devine negru, când orice vorbă îți este răstălmăcită, când îți asumi erori materiale, dar se ajunge la linșaj din prima zi de mandat este prea mult. Nu vreau ca acest scandal să afecteze activitatea Executivului”, a scris Florin Roman, pe pagina sa de Facebook.

El a adăugat că se va întâlni în instanță cu Dacian Cioloș, care i-a „lipit eticheta de plagiator fără ca o instanță sau comisie să dea un verdict”.

„Cu cel care a coordonat tema și atacul, domnul Dacian Cioloș, ne vedem în instanță. Mi-a lipit eticheta de plagiator fără ca o instanță sau comisie să dea un verdict. În rest, celor care au pus ochii pe cele 2 miliarde de euro pentru «conectarea» în regim de monopol la digitalizare, vă spun un singur lucru: ați învins! Nu ați reușit să mă acuzați de fapte penale, dar ați dus la demisia unui ministru pe neglijențe din CV. Plec din funcția de ministru cu fruntea sus! Așa să îmi ajute Dumnezeu!”, a transmis Florin Roman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.