Educație

Vizită de informare a cursanților programului postuniversitar „Politici și strategii de Securitate națională”

Membrii delegației au vizitat și ColegiulNațional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Instituția prefectului județului Alba a primit vizita de informare-documentare în județul Alba a cursanților programului postuniversitar „Politici și strategii de Securitate națională”, din cadrul Colegiului Național de Apărare, condus de colonel prof. univ. dr. Doina Mureșan.

În prima parte a vizitei, au avut loc discuții pe diverse teme de interes actual precum modelele de bună practică în administrația județeană, colaborarea între administrația județeană și administrațiile locale, proiectele de dezvoltare locală, prezentarea principalelor obiective de interes turistic din județ, respectiv municipiul Alba Iulia.

În cea de-a doua parte a vizitei a avut loc un wokshop cu tema „Făurirea Statului Român”, la care au luat parte și comandanți ai unităților din sistemul național de apărare și ordine publică, reprezentanți ai Arhiepiscopiei Ortodoxe Alba Iulia și ai Muzeului Național al Unirii Alba Iulia.

Au mai participat la această vizită și oficialitățile locale, între care s-au numărat prefectul județului Alba, Nicolae Albu, Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba, Andrei Vincze, subprefectul Județului Alba și Marius Filimon, viceprimarul municipiului Alba Iulia și col. Marcel Domșa, comandantul Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.