Economie

Alpin 57 Lux își consolidează echipa de management și îl numește pe Petru Sopa în funcția de director comercial

Petru Sopa, noul director comercial al producătorului de înghețată Alpin 57 Lux

Alpin 57 Lux, una dintre cele mai mari companii de înghețată din România, anunță consolidarea echipei de management prin numirea lui Petru Sopa în funcția de director comercial, începând cu luna decembrie. Cu o experiență de peste 20 de ani în industria FMCG, acesta va coordona dezvoltarea operațiunilor comerciale ale producătorului român pe piața locală, în ritmul alert de evoluție estimat de companie pentru 2022. El se va ocupa de extinderea afacerilor, axându-se cu precădere pe îmbunătățirea performanței în canalul Modern Trade. Petru Sopa are o carieră solidă în domeniu, care include coordonarea echipelor de vânzări ale unor importante companii din România, cum ar fi Nestle, Scandia, Hame România sau Prefera Foods.

„Mă bucur să fac parte din echipa Alpin 57 Lux, într-un moment în care compania își accelerează creșterea și expansiunea și continuă construirea unor branduri de înghețată puternice pe piața din România. Pentru mine, această funcție este o nouă provocare și totodată o ocazie excelentă să explorez mai îndeaproape o piață mare, foarte competitivă, cum este piața de înghețată. Am găsit aici un portofoliu aflat în plină dezvoltare care, alături de echipa mea, va fi pus în valoare printr-o nouă strategie comercială care va avea ca prim obiectiv dezvoltarea distribuției numerice și ponderate, creșterea vizibilității Grupului Food Union în România, dar și creșterea cotei de piață în următorii ani”, a declarat Petru Sopa, noul Director comercial Alpin 57 Lux, parte a Grupului Food Union.

„Alpin 57 Lux își propune să se conecteze accelerat la rețeaua globală Food Union, care este o sursă inepuizabilă de expertiză și bune practici în domeniul înghețatei. Food Union setează și identifică tendințe globale de consum care sunt exploatate și puse în practică de cea mai bună echipă de cercetare și dezvoltare în lansarea unor produse inovatoare care reușesc să surprindă consumatorii de fiecare dată. Avem ambiții și obiective mărețe într-un ritm de creștere alert, într-un proces constant de îmbunătățire a produselor pe care le oferim clienților noștri. Nu este o misiune ușoară, dar consider că echipa noastră a căpătat plus valoare datorită experienței și viziunii lui Petru Sopa, aflat acum într-o poziție foarte importantă în compania noastră. Acum avem o echipă consolidată, cu specialiști în funcțiile cheie și suntem pregătiți să dezvoltăm noi parteneriate strategice în anul 2022,” a declarat Mihaela Cuturescu, director general Alpin 57 Lux.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.