Economie

Sportswear of Tomorrow investește o jumătate de milion de euro la Aiud

Echipament sportiv pentru cicliști produs de Sportswear of Tomorrow

Primăria municipiului Aiud anunță că producătorul de echipament sportiv Sportswear of Tomorrow va investi o jumătate de milion de euro într-o capacitate de producție în localitate, creând astfel aproximativ 100 de noi locuri de muncă.

„Am plăcerea de a anunța că investim 500 000 EUR și deschidem o fabrică de producție la Aiud (România) pentru a ne permite să facem față volumului mare de comenzi de îmbrăcăminte sportivă pe care le primim. Facem în continuare angajări și ar trebui să ajungem la 100 de persoane până la sfârșitul anului 2022. De asemenea, am numit-o pe Marcela Groza în funcția de director general pentru a se ocupa de operațiunile zilnice. Suntem foarte entuziasmați de creșterea puternică și foarte recunoscători echipei și clienților noștri care sunt alături de noi de atât de mult timp”, a declarat Kevin Van Lancker, CEO Sportswear of Tomorrow.

Sportswear of Tomorrow este un producător de îmbrăcăminte sportivă. Este primul și cel mai mare producător de imprimare la cerere din Europa pentru industria ciclismului și a triatlonului. Exportă la nivel mondial, iar până în prezent toate articolele de îmbrăcăminte sunt realizate de echipa deja creata la Aiud si colaboratori din tara.

Marcela Groza, directorul general care se va ocupa de operațiunile zilnice de la nouă fabrică din Aiud ne-a transmis că în prezent se caută în jur de 10 lucrători cărora le este oferit un pachet salariat atractiv. În prezent se lucrează la crearea de spații optimizate pentru desfășurarea activității, urmând ca odată cu finalizarea lucrărilor să se creeze noi oportunități de angajare în diferite departamente. Până la finalul anului 2022 urmează să fie angajate aproximativ 100 de persoane. Cei interesați pot afla mai multe detalii la numărul de telefon 0740 503 620.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.