Mozaic

De Crăciun, pompierii de la Cîmpeni au dăruit un zâmbet celor în nevoie

În pragul sărbătorilor de Crăciun, pompierii din cadrul Stației de pompieri Cîmpeni s-au gândit să devină mesagerii lui Moș Crăciun, desfășurând o acțiune umanitară pentru familiile nevoiașe, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba.

Pompierii de la Cîmpeni au parcurs zeci de kilometri prin zone greu accesibile din zona Munților Apuseni, când cu ei o rază de lumină și speranță pentru 26 de familii.

Copilași, părinți sau chiar persoane mai în vârstă pentru care perioada de iarna este o încercare foarte grea i-au primit cu brațele deschise pe pompierii militari care le-au dăruit dulciuri, jucării, hăinuțe și alimente.

Bucuria și sclipirea din ochii lor i-a sensibilizat până la culme pe toți colegii noștri care au luat parte la aceasta frumoasă acțiune, iar fericirea care am citit-o pe chipurile lor, ne dă puterea și dorința de a repeta astfel de acțiuni, de câte ori este posibil.

„Mulțumim tuturor celor implicați pentru că s-au gândit la semenii lor și au putut «Dărui un zâmbet» în această perioadă a sărbătorilor!”, transmit pompierii de la ISU Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.