Sănătate

Directorul DSP Alba va inspecta locurile de colectare a deșeurilor menajere din Alba Iulia

Alexandru Sinea, directorul Direcției de Sănătate Publică Alba

Ca urmare a sesizărilor primite în ultimele zile, directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Alba, Alexandru Sinea, anunță controale de specialitate la locurile de colectare a deșeurilor din municipiul Alba Iulia.

„Ca urmare a sesizărilor primite în ultimele zile la DSP Alba, cu privire la unele deficiențe în activitatea de colectare a deșeurilor pe raza municipiului Alba Iulia, am decis la nivelul instituției ca luni, 27 decembrie, sa organizăm o acțiune de control la mai multe puncte de colectare a deșeurilor din oraș”, a scris Sinea pe contul său de Facebook.

Directorul DSP Alba i-a invitat și pe jurnaliști să participe la acțiune de inspectare a locurilor de colectare a deșeurilor menajere din municipiu.

„Lansez o invitație reprezentanților mass media și ai societății civile să ne însoțească în această acțiune. Acțiunea va începe la ora 10:00, traseul urmând sa fie stabilit ad-hoc, în dimineața acțiunii”, a mai precizat Sinea.

„DSP Alba va acționa ori de câte ori este solicitată sau situația o impune, în mod transparent și respectând prevederile legale”, a promis directorul DSP.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.