Administrație

Primăria Zlatna inițiază procesul de consultare a populației în vederea elaborării Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană

Orașul Zlatna își caută propria cale de dezvoltare urbană. Cetățenii sunt invitați să contribuie cu idei proprii

Primăria orașului Zlatna anunță demararea procesului de consultare a populației în vederea elaborării Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană pentru perioada 2021-2027.

„Unitatea Administrativ Teritorială Orașul Zlatna, cu sediul în Zlatna, Piața Unirii nr. 1A, anunță publicul interesat că în continuarea procesului de realizare a Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a orașului Zlatna pentru perioada 2021-2027, început în luna decembrie a acestui an, este pus la dispoziția populației un chestionar privind nevoile și prioritățile de dezvoltare ale orașului”, anunță reprezentanții autorității locale într-o informare publică.

Pentru aceasta, primăria locală a realizat un „Chestionar privind identificarea nevoilor locuitorilor orașului Zlatna din perspectiva dezvoltării urbane în contextul elaborării Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană pentru perioada 2021-2027”. Chestionarul se adresează tuturor reprezentanților comunității locale, indiferent de sfera de activitate, vârstă, gen, nivel de educație sau etnie, mai precizează informarea.

Pagina cu chestionarul se găsește aici.

Completarea chestionarului este un proces care nu durează mai mult de 15 minute și este strict confidențial, nu necesită furnizarea de informații personale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.