Social

Ca-n vestul sălbatic! Tâlhărie ziua în amiaza mare la o casă de schimb

Pistoalele „cu zgomot” sunt replici foarte realiste ale armelor cu glonț

În ultima zi a anului, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Ațel, cercetat pentru tâlhărie calificată, respectiv nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Sâmbătă, bărbatul a fost arestat preventiv, informează mesageruldesibiu.ro.

„Bărbatul este bănuit că, la data de 31 decembrie, în jurul orei 11.15, profitând de un moment de neatenție al operatoarei unei case de schimb valutar din municipiul Sibiu, ar fi pătruns în incinta casei de schimb și ar fi sustras dintr-un sertar suma de 2.150 de euro. În condițiile în care accesul în casa de schimb valutar în cauză se realizează prin incinta unei alte societăți, persoanele prezente în societate, alertate de operatoare, au intervenit și l-au imobilizat pe bărbat până la sosirea unui echipaj din cadrul I.J.J. Sibiu. În urma controlului efectuat asupra bărbatului, forțele de ordine au identificat un pistol, tip revolver de zgomot, neîncărcat cu muniție. Suma de 2.150 de euro a fost recuperată integral”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

Cercetările au fost preluate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, care au deschis un dosar de cercetare penală.

Reprezentanții casei de schimb valutar au fost sancționați contravenționale cu amendă în valoare de 5.000 de lei pentru neîndeplinirea condițiilor de siguranță, au mai precizat polițiștii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.