Social

Bărbat din Sebeș arestat preventiv după ce și-a atacat cu un cuțit soția și fiica

Fotografie de arhivă

Tribunalul Alba a dispus ca un bărbat din Sebeș, care a încălcat un ordin de protecție și a pătruns, prin efracție, în locuința soției și a fiicei, aplicând acestora mai multe lovituri cu un cuțit, suferind și el leziuni în urma ripostei victimelor, să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce va fi externat.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, Agerpres, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Alba a dispus arestarea preventivă în lipsă a inculpatului, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data încetării motivelor privind starea sa de sănătate.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a dispus vineri punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului în vârstă de 44 ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie în modalitatea tentativei la omor, violență în familie în modalitatea lovire sau alte violențe și încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile prevăzute, dispuse prin ordin de protecție.

„În fapt, la data de 30.12.2021, în jurul orelor 19,35, încălcând ordinul de protecție emis de Judecătoria Sebeș, inculpatul a pătruns prin efracție în locuința soției și fiicei sale din municipiul Sebeș, acesta fiind înarmat cu un cuțit. În altercația iscată, inculpatul i-a aplicat soției lovituri cu cuțitul în zona spatelui, cauzându-i leziuni care i-au pus acesteia viața în primejdie și care au necesitat pentru vindecare 25-30 zile de îngrijiri medicale. Întrucât fiica celor doi soți a intervenit în altercație, inculpatul i-a aplicat și acesteia o lovitură cu cuțitul în antebrațul drept, cauzându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 7-8 zile de îngrijiri medicale. Inculpatul a suferit leziuni care necesită pentru vindecare 35-40 zile de îngrijiri medicale, în urma ripostei victimelor și a încercării acestora de a-l imobiliza. Inculpatul și soția acestuia sunt în prezent internați în spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, se precizează în comunicat.

Procurorul continuă cercetările în cauză, pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și de drept, în vederea stabilirii răspunderii penale.

Investigațiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul IPJ Alba – Serviciul de Investigații Criminale și Serviciul Criminalistic și Poliției Municipiului Sebeș.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.