Social

Cum și-au petrecut polițiștii din Alba sărbătoarea Anului Nou

În perioada 31 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022, peste 150 de polițiști din județul Alba au acționat, zilnic, pentru menținerea climatului de siguranță publică în județ, informează Inspectoratul de Poliție Județean Alba. S-a intervenit la 131 de evenimente, au fost sesizate 38 de infracțiuni și au fost aplicate 155 de amenzi.

În perioada 31 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022, polițiștii din Alba au fost la datorie pentru a asigura un climat de ordine și liniște publică și au intervenit de fiecare dată, cu promptitudine, în cazul producerii vreunui eveniment.

În cele 3 zile, au fost constatate 38 de infracțiuni și 155 de abateri de natură contravențională.

Totodată, polițiștii au reținut 15 permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare.

S-a intervenit la 131 de solicitări ale cetățenilor, din care 126 au fost făcute prin serviciul de urgență 112.

În această perioadă, nu au fost înregistrate evenimente negative deosebite, fapte grave, comise cu violență și nici accidente rutiere soldate cu rănirea gravă sau decesul vreunei persoane.

În contextul pandemiei de CoViD-19, au fost verificate 2.202 persoane aflate în carantină, 534 aflate în izolare și au fost organizate 33 de acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 566 de persoane. Alte 58 de persoane au fost verificate în cadrul altor activități organizate în context.

Echipele de control au depistat și sancționat 7 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală și două care nu au respectat carantinarea/izolarea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.