Administrație

S-a deschis casieria. De joi se pot plăti taxele și impozitele locale la Abrud

Începând de joi, impozitele pentru clădiri, terenuri și mijloace de transport datorate de locuitorii orașului Abrud pot fi plătite la ghișeu sau online, informează Primăria orașului Abrud.

„Începând de astāzi, 6 ianuarie 2022, Primăria Orașului Abrud încasează impozitele pentru clădiri, terenuri și mijloace de transport. Vă reamintesc că impozitele și taxele locale pot fi plătite la ghișeu, prin virament, ordin de plată sau în sistem online, prin intermediul site-ului ghiseul.ro”, informează reprezentanții primăriei locale.

„Plata impozitelor și a taxelor aferente anului 2022 este o îndatorire cetățenească, iar colectarea și utilizarea sumelor este esențială pentru dezvoltarea orașului Abrud. Date fiind condițiile actuale, pentru a evita aglomerația și pentru a câștiga timp pentru dumneavoastră, vă recomandăm să faceți plățile prin mijloace electronice, prin intermediul ghiseul.ro”, mai precizează reprezentanții Primăriei Abrud.

În conformitate cu prevederile din Codul Fiscal, pentru achitarea anticipată și integrală a impozitelor până la data de 31 martie 2022 se acordă o bonificație de 10% din valoarea acestora.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.